Thank You.

Idag har jag inte gjort ett piss.. eller jo! Jag har lyssnat på Dido - Thank you typ 5 miljoner gånger. Och nu älskar jag den låten!
Jag har också tittat på film, The green mile. Och jag råder er alla, se den! Den går på tv ikväll, tv6 kl. 21.00. Missa den inte! Nej, nu blev det tråkigt.. jag längtar till sommaren och jag vill ha glass.
Men glass har jag faktiskt i frysen, yes!
Ha det bra!


Kate Nash och Lakrits


Jag har fått Kate Nash - Foundations på hjärnan och jag sitter och äter mängder av gott och blandat salt. Det är inte helt fel! Men jag känner att jag borde lägga av med mitt lakrits ätande (för tillfället) för jag börjar känna mej konstig.
Men nu ska jag faktiskt lägga ut lite musik tips till er bloggare! Här kommer min lilla lista :

Coldplay - Yellow
Kent - Dom andra
Veronica Maggio - 17 år
Kate Nash - The Nicest Thing
Regina Spektor - Rejazz
Håkan Hellström - Ramlar

Big glasses.

None

Jag har blivit lite små kär i stora glasögon. Men jag vet inte om jag är modig nog att använda dom offentligt.
Någon dag ska jag våga!


I'm a wild one.


Shit pommes alltså. Fem koppar kaffe senare och jag är som en speedad höna. Det blir ALLTID så att jag står i badrummet och fixar till mig och glömmer bort hur många gånger jag fyller på min kaffekopp för att sedan finna mig själv stå och ha världens skakigaste händer, dansa runt som en liten unge och mima framför spegeln utan att riktigt förstå varför dessa cpryck infann sig. Helt knäppt. Fast jag vet ju att det är kaffet. Kaffe är farligt och bra. Jag kan ju inte ljuga och säga att jag tycker illa om att bli helt kaffespeedad, ungefär som Djungel-George efter hans paket kaffe. Haha.
Men nu ska vi inte prata om mitt kaffe besvär, utan om att jag är en usel bloggerska. Och det beror på att jag alldrig är inne på internet. Men nu ska det bli ändring! Jag ska hålla mej uppdaterad och vara en duktig bloggerska!
Men nu blir det film, för min och kickis del!
Ha det bra!

RSS 2.0