Peter Lundblad & Torbjörn Eklund - Snäckan på stranden


Så gick det lilla knyttet ut på stranden och fann en snäcka som var så stor och vit, han satte sig försiktigt ner i sanden och tänkte, o så skönt att jag kom hit, och lade vackra stenar i sin hatt och havet var så lugnt och det blev natt.
Långt borta var hemulerna med stora tunga steg. Och mårran var försvunnen för hon hade gått sin väg. Och knyttet tog av skorna och han suckade och sa: hur kan det kännas sorgesamt fast allting är så bra?
Men vem ska trösta knyttet med att säga: Lilla vän, vad gör man med en snäcka om man ej får visa den? <3

Joshua Radin - Winter


Idag är dagen då dom flesta börjar skolan, men inte jag. Men jag skulle ha gjort det. Jag skulle ha börjat på min drömskola och få hålla på med det jag verkligen brinner för, Musik. Men eftersom jag är en fattig liten student så har jag inte tillräckligt mycket med pengar för att gå på denna skola. Det som känns mest är nog det att jag kom in men var tvungen att ringa till skolan och tacka nej. Varför ska det behöva vara så att personer som verkligen har viljan och talangen till att göra det dom drömmer om, oftas inte får möjligheten till att göra det? Det är något jag alltid har undrat över. Vad spelar det för roll om man inte har MVG i tex matte b, om man drömmer om att bli sångerska? Varför ska allt behöva vara så betygs krävande? Jag menar det finns flera tusen människor där ute som inte ens har gått ut gymnasiet men som är betydligt mer kompetenta än de som har jättebra betyg. Jag tycker att det är viktigare med livserfarenhet än vad som står på ett papper. Jag klarade inte av matten när jag skulle börja gymnasiet, så därför kom jag inte in på den skola som jag egentligen ville gå på. Därför är det lite extra jobbigt nu, när jag hade möjlighet att gå på min drömskola i år men var tvungen att tacka nej. Jag undrar om jag någonsin kommer att få hålla på med det jag drömmer om. Men som jag alltid brukar säga till mig själv när sånna här tankar dyker upp i mitt huvud är att, Endast den som ännu kan drömma kan leva.


Se bara på Rapunzel! Hon drömde bort från sitt torn och ut i den stora världen. Och hon lyckades! :D 
Peggy Lee - Why don't you do right?


Hittade en massa gamla, coola serietidningar med fantastiska bilder!
Älskar allt med sagor och mystiska bombnedslag! Dessa är mina favorites i den lilla samlingen jag har!
Maroon 5 ft Christina Aguilera - Moves like Jagger

Hallå i stugan mina kära läsare! 
Äntligen har internet kommit tillbaka, vårat har varit nedlagt ett tag och jag trodde jag skulle dö av abstines besvär.. Men internet gudarna har hört mina böner så nu e allt bra igen! Ikväll ska jag ha alkohol mys med bästa vännen sen får man väl se vart världen för oss! 

Ha en bra lördag mina duvor!
Pussss <3Väldans gammal bild på mig och söta isabell, men sånt är väl alltid trevligt!Christina Aguilera - Here to stay

Har sömnproblem och kan inte somna.. Så istället så sitter jag och bloggar med en kopp té och lyssnar sönder Christina Aguileras - Back to Basic album. Är grymt sugen på att färga håret platina blondt, a la aguilera stil, men jag vet att jag kommer ångra mig, älskar ju ändå mitt ariel röda hår! :) 
Nej nu måste jag sova! Ska upp tidigt imorn och träffa min lilla Isabell!

Puss och God natt <3RSS 2.0