16:43

Jag känner att jag bara måste vräka av mig saker som jag hatar, tycker, kommit på och gillar nu.

Hatar:

· Myggor, kryp, getingar, flugor - you get the picture. Himla äckliga skitdjur som inte gör annat än att sitta på ens mat, sticker en, käkar ens blod och skräms.

· Beslutsångest - seriöst, det kan förstöra en hel dag.

· Att käka för mycket - det är ju bara så dumt det kan bli. Varför slutar jag inte att äta när jag är mätt?! Det är ju knappast kul att må illa.

· Alldeles för äckliga skräckfilmer, som t ex Excorsisten - hur nice är det att panika och få mardrömmar?


Tycker:

· Solen är skitnice - men alla som ligger och steker sig tills de ser ut som skållade kräftor och inte använt SPF är dumma i huvudet, vem vill ha hudcancer och rynkor?!

· Det är trevligt att mata änder - de blir ju alltid så sjukt glada och uppskattar det. Annat är det när man lagar mat till folk x)


Kommit på:

· Ketchup är ovärderligt. Pasta utan ketchup är skit, potatismos utan ketchup är trist, pommes utan ketchup funkar inte. Ketchup är ett måste.

· Chips är äckligt - åt det för första gången idag på ungefär fyra månader och jag måste erkänna att jag blev sjukt besviken, bara fettigt och översaltat.

· Ligga på en badmadrass i havet är ovärderligt skönt. Med foten i vattnet och havsljud i öronen försvinner alla problem.


Gillar:

· Gröna grejer - det är skitsnyggt! Behöver jag ge fler anledningar?

· Vänner - vad skulle jag göra utan dem? De är mina lyckopiller, min painkiller, haha ^^

· Randigt - älskade det igår, idag och kommer att göra det imorgon.

· The Strokes - nu knarkar jag deras musik ännu värre än tidigare. Bättre musik att flumma loss till finns inte.


Tjing, tjing!

Nathalie är en fis!

Hej på er alla! Här har jag inte varit på länge och det ber jag om ursäkt för. Men nu är jag här, fast bara för att Nathalie ville ha något att läsa. hihi, den lille busen. Jag ska skriva mer sen, när jag kommer hem. För just nu sitter i skolan och har det fint. Men nu ska jag äta äcklig mat.
Puss på er alla, och en stor blöt puss på Nathalie! hihiRSS 2.0